Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray
1 2 3 4 5 6 7

Spackspuiten

Spacken is het afwerken van een wand of plafond door spack of sierpleister te gebruiken. Daarbij wordt veelal gebruik gemaakt van een spackmachine. Spack is een verf op kunstharsbasis. Tevens is spack duurzaam en slijtvast.

Spack kan in bijna iedere gewenste kleur gemengd worden. Wel dient u er rekening mee te houden dat spuiten op kleur duurder is dan spuiten in standaard wit. Dat neemt niet weg dat kleurspuiten erg mooi is. Spack is ook in iedere gewenste kleur te verven. Ook glasvezel, spachtelputz en sausklaar gestucte ondergronden lenen zich goed om met een verflaag te verfraaien. U kunt dit laten verfspuiten of zelf rollen. Wanneer u het laatste verkiest, is een goede verf een must om uiteindelijk geen banen te zien.

Spackspuitbedrijf Koppers spackspuiten Spackspuitbedrijf Koppers spackspuiten