Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray Specialisten in wandenbouw, spackspuiten, stucadoren, spachtelputz en latex airless spray
1 2 3 4 5 6 7

Stucadoren

Stucwerk bestaat uit veel verschillende onderdelen met verschillende doeleinden. Het principe van stucadoren is het vlak maken van wanden en plafonds. Dit kunnen de wanden en plafonds door het hele huis zijn. Van de woon- en slaapkamer tot badkamer, keuken en het toilet. Over het algemeen worden deze kamers behandeld met gips. De met cement gebonden mortels worden gebruikt in vochtig/natte ruimtes, zoals de badkamer, sauna of zelfs zwembad.

Wanneer de wanden behandeld zijn met stuc kunnen de wanden- en/of plafonds afgewerkt worden. Voor welke afwerking u kiest hangt af van uw persoonlijke smaak. De afwerkingen die tegenwoordig veel worden gebruikt zijn sausklaar tot marmerstuc, van schuurwerk tot spachtelputz. Natuurlijk kan er ook voor gekozen worden om er simpelweg behang op aan te brengen.

Het verschil tussen spackspuiten en stucwerk is dat stucwerk in eerste instantie als doeleinden heeft de wanden en plafonds mooi vlak te maken. Spackspuiten is eerder een vorm van afwerking aangezien er na het egaliseren van de muren een grove of fijne korrel wordt aangebracht om de muren af te werken.

Spackspuitbedrijf Koppers stucadoren Spackspuitbedrijf Koppers stucadoren